اپلیکیشن گنجینه صوتی حاج شیخ احمد کافی (آندروید) – به درخواست کاربرانسایت سرویس ایران مجموعه ای کامل از گنجینه پر ارزش سخنرانی ها و ادعیه های مرحوم حاج احمد کافی در ده نسخه آندرویدی در قالب اپلیکیشن آندرویدی باکیفیت بالا در همه مارکتهای آندرویدی منتشر شده که فهرست موضوعات آن در همین صفحه آمده سایت .
تا کنون سه نسخه از ده نسخه منتشر شده است منتظر نسخه های بعدی باشید.دراین مجموعه اپلیکیشن های سخنرانی ها و ادعیه های مرحوم کافی به طور کامل در کتابهای صوتی آندرویدی معرفی شده که لیست سخنرانی ها در زیر آمده است.
اپلیکیشن بازاریابی فروش مذاکره تلفنی و حضوری – این اپلیکیشن با در نظرداشتن تمامی جوانب بازاریابی سنتی و الکترونیک و استفاده مطالب آموزشی در تمامی زمینه های کسب و کار ایجاد شده – امیدواریم بعد از مطالعه کامل این اپلیکشن در حرفه بازاریابی و فروش تلفنی – حضوری و الکترونیک به مهارت های قابل توجهی دست پیدا کنید.
ادامه مطلب رو مطالعه بفرمایید.
اپلیکیشن هایفارسی موبایل بزودی می میرند – این عنوان شاید برای شما کمی عجیب باشد ولیاین را باید از زبان برنامه نویسان این حوزه پرسید که چرا این روزها حال وهوای تولید اپلیکیشن های موبایل خوب نیست و چرا خوب نمی فروشد و یا اینکه چرا تمایلی به آن برای صاحبان مشاغل کمتر دیده می شود. انگار باید قانون کپی رایت و حقوق ناشرین برای همه آموزش داده شود و یا اینکه آموزش نیاز نیست کسی نیاز به این مسعله را مهم نمی داند.
زمانی بود خوشحال بودیم بازاری برای رونق کسب و کارمان نظیر مارکتهای ایرانی و خارجی فراهم شده که ایده خودمان را عملی کنیم و روانه بازار کنیم و از آن کسب درآمد کنیم . آخه کم زحمت نکشیدیم . ساعتها شاید هم سالها وقت گذاشتیم مقالات و کتابهای آموزشی خواندیم و هزاران ایده را تجربه و امتهان کردیم .حال باید شاهد هک و یا دزدیده شدن ایده و یا قالب نرم افزارها و حتی فروش نرم افزارها به صورت غیر قانونی باشیم.
آیا برای جلوگیری از این سوء استفاده ها و دزدی های مجازی تدبیری صورت گرفته؟ مقصر کیست .؟ برنامه نویسان یا مجریان قانون .؟ آیا قوانین ناشرین نرم افزار همانطور که برای برنامه نویسان سخت گیری می شود برای استفاده کنندگان هم از جانب مجریان قابل پیگیری است.؟ و یا اینکه برنامه نویسان برای نشر برنامه های خود تمامی مساعل امنیتی را رعایت می کنند.
خب پس از بررسی های به عمل آمده خدا را شکر شاهد شروع پیگیری های موثر سازمان ارشاد اسلامی و رسانه های دیجیتال در این خصوص هستیم و کم کم مشاهده می شود که تمامی کانالها ,شبکه های مجازی,اپلیکیش ها,سایتها ,نرم افزارها,صفحات اینترنتی,و فعالیتهای دیجیتال و فرهنگی در قالب دریافت کد شامد و یا مجوز مربوطه قابل شناسایی و پیگیری است و این جای خرسندی دارد و به همان اندازه جای کار….
اگر با در نظر گرفتن مساعل ذکر شده عمل نکنیم عمر این حرفه روبه اتمام است و دیگر انگیزه ای برای برنامه نویسان جهت تولید و پشتیبانی اپلیکیشن ها وجود ندارد. برنامه نویسان باید مواردی را که از سوی وزارت ارشاد جهت ثبت اثر مستندسازی شده به دقت بررسی و در برنامه های خود اعمال کنند و بیشترین تمرکز را روی امنیت برنامه خود بگذارند. و مجریان این حوزه نیز علاوه بر تدابیر پیش رو راه کارهای دیگری برای جلوگیری از این نوع سوء استفاده ها امتهان کنند.
لینک دریافت مجوزها و کد شامد وزارد ارشاد
عنوان مطلب: اپلیکیشن های فارسی موبایل بزودی می میرند
آدرس صفحه: https://goo.gl/N9KzLk
نرم افزار کد ساز جاوا اسکریپت برای وبلاگها و وبسایتهای شما
نرم افزار ساخت کدهای جاوا برای وبسایت یا وبلاگ
این نرم افزار به درخواست یکی از کاربران در وبسایت درج شده
بیشتر کاربران و وبمسترهای اینترنتی یا مدیران وبسایتها و وبلاگها برای اضافه کردن امکانات بیشتر
به دنبال کدهای جاوا میگردند این نرم افزار کارش تولید این چنین کدهاست و شما میتوانید امکانات زیادی
به وب خود اضافه کنید این نرم افزار بسیار کم حجم است و به دانلودش می ارزه حتمآدانلود کنید
پسورد فایل:www.p30n.ir
دانلود
لینک مستقیم
http://iranp.persiangig.com/soft_p30n.ir/Java_Pixie(www.p30n.ir).rar
لینک غیر مستقیم ولی کامل
http://www.p30n.ir/download-file-36.html
HTML,PHP,ASP,MYSQL,FLASH,JAVA,CSS,IIS,MSSQL,مجموعه نرم افزارهای وب
این مجموعه شامل بیش از 1000000نرم افزار تخصصی و کاربردی تحت وب است که تمامی کاربران اینترنتی دنیا از یکی از نرم افزارهای این مجموعه
استفاده میکنند.تمامی نرم افزارهای این مجموعه قابل بروزرسانی رایگان از اینترنت میباشند و به صورت کراک شده در اختیار شما قرار می گیرداین
پگ شامل 3دی وی دی مجزا است .در این مجموعه سعی شده ورژن های جدیدی از نرم افزارها اراعه شود و تا حدی راهنمای نصب در فایلها قرار
گرفته شده باشدو این تاحدی کار را برای شما آسان تر میکند .
::خارج از مجموعه::
بعضی از کاربران اینترنتی به دنبال اسکریپتهاوسیستم های مدیریت محتوا و یا به زبان ساده تر نرم افزار تحت وب میگردند
گروه نرم افزاری( پی سی ان نیازه امروز)این کار را برای شما راحت تر کرده و با ارائه مجموعه ای کامل از 2000000اسکریپت,
تمپلیت ماژول وکامپیوننت آماده وبسایتها به زبانهای فارسی و دیگر زبانها گامی دیگر جهت طراحی و مدیریت وبسایت آسان بدون نیاز به دانش وب
کرده که دیگر کسی برای وبسایت خود به شرکتها جهت طراحی با هزینه های بالا نرود .
برای راحتی کار شما این مجموعه را به شما و دوستانتان پیشنهاد میکنیم.
قیمت مجموعه نرم افزارهای وب::شامل 3دی وی دی با هزینه ارسال فقط16هزار تومان میباشد
قیمت مجموعه 2000000با هزینه ارسال::شامل 5دی وی دی فقط 28هزار تومان میباشد . .
جهت خرید نرم افزار های ذکر شدهبه اطلاعات زیر مراجعه کنید::
p30nic@gmail.com
09364846618
(آزادى تکوینى و تشریعى و بیان اینکه آزادى انسان متاءثر مى شود از: اسباب وعلل ، و حیات اجتماعى و مدنى )
انسان به حسب خلقتش موجودى است داراى شعور و اراده تنها او است که مى تواند براى خود هر کارى را که مى خواهد اختیارکند،
و به عبارتى دیگر او در هر فعلى که به آن برخورد نموده و از آن مطلع شود (هم ) مى تواند طرف انجام دادن آن فعل را انتخاب کند و (هم ) مى تواند طرف ترک آن را برگزیند، پس هر فعلى از افعال که آوردنش براى آدمى ممکن باشد وقتى به انسان پیشنهاد شود انسان به حسب طبعش در سر یک دو راهى مى ایستد و مى اندیشد که آیا این فعل را انجام دهم و یا ترک کنم ، و اما در اصل این اختیار مجبور و به عبارتى صحیح تر مضطر و ناچار است هر چند که در انجام و ترک افعال مختار است و به همین جهت فعل را به او نسبت مى دهیم چون انسان به حکم فطرتش نسبت به فعل و ترک مطلق العنان است و این انتخابش نه در طرف فعل و نه در طرف ترک مقید به هیچ قیدى و معلول هیچ علتى غیر از انتخاب خودش نیست و این است معناى اینکه مى گوییم انسان تکوینا و به حسب خلقتش موجودى است آزاد.
و لازمه این آزادى تکوینى یک آزادى دیگر است و آن آزادى تشریعى (قانونى ) است که در زندگى اجتماعیش به آن آزادى تمسک مى کند و آن این است که از میان انواع طرقى که براى زندگى اجتماعى هست طریق دلخواه خود را انتخاب کند و هر جور که دلش مى خواهد عمل کند و احدى از بنى نوع او حق ندارد بر او استعلاء یافته و او را برده و بنده مطیع خود کند و اراده و عمل او را مالک گشته هواى دل خود و خواست خود را بر خلاف میل او بر او تحمیل کند براى اینکه افراد این نوع ، همه مثل هم هستند هر حق و مزیت و... که این دارد غیر این نیز دارد از آن جمله طبیعت حرّ و آزاد است که اگر این دارد همه نیز دارند و نباید یکى آقابالاسر دیگران باشد همچنانکه قرآن کریم (که همه دستوراتش مطابق با فطرت است در اینجا نیز به همین حکم فطرى و طبیعى تصریح نموده ) مى فرماید: (و لا یتخذ بعضنا بعضا اربابا من دون اللّه ). و نیز فرموده : (ما کان لبشر... ثم یقول للناس کونوا عبادا لى من دون اللّه ).
این وضع انسان است نسبت به مثل خود و بنى نوع خود و اما نسبت به علل و اسبابى که این طبیعت و سایر طبیعتها را به انسان داده هیچ حریت و آزادى در قبال آن ندارد زیرا آن علل و اسباب ، مالک و محیط به انسان از جمیع جهاتند و انسانها چون موم در دست آن علل و اسبابند، این علل و اسباب همانهایند که با انشاء و نفوذ امر خود، انسان را آنطور که خواسته اند پدید آوردند،
و انسان را بر اساس آنچه از ساختمان و آثار و خواص در او بوده درست کرده اند (او چگونه مى تواند در کار آن علل مداخله کند) بله او در کار خودش مختار هست به این معنا که هر چه را که دوست بدارد مى تواند قبول کند و هر چه را که کراهت دارد مى تواند رد کند بلکه به یک معنایى دقیقتر باید گفت : هر چه را که از او خواسته اند دوست بدارد و بپذیرد دوست مى دارد و مى پذیرد حتى اعمال اختیارش هم که میدان و جولانگاه حریت آدمى است انسان در آن اعمال نیز آزاد آزاد نیست بلکه آزادى خود را طورى اعمال مى کند که آن علل و اسباب از او خواسته اند، پس اینطور نیست که انسان هر چه را که دوست بدارد و اراده کند واقع بشود و هر چه را که براى خود بپسندد و اختیار کند موفق به آن بشود و این بسیار روشن است (و هر کسى آن را بارها در زندگیش تجربه کرده است ).
و این علل و اسباب همانهایند که انسان را به جهازاتى مجهز کرده اند، جهازاتى که حوایج و نواقص وجود او را به یادش مى آورند و به کارهایى وادار مى کنند که آن کارها سعادتش را تاءمین و نواقص وجودش را برطرف سازد، دستگاه گوارشش با غش و ضعف کردن به او اعلام مى کند که بدنت سوخت مى خواهد، برخیز و غذایى برایش فراهم آور و یا بدنت به آب احتیاج دارد برخیز برایش آب تهیه کن ، و نه تنها به یاد او مى آورد که بدنت سوخت و یا آب مى خواهد بلکه او را به غذایى هم که با ساختمان بدنى او سازگار است هدایت مى کند اگر گوشت خام به این دستگاه عرضه شود پس مى زند و با زبان بى زبانى مى گوید من نان مى خواهم و یا گوشت پخته مى خواهم و او را آرام نمى گذارد تا وقتى که سیر و سیراب شود، و همچنین دستگاه هاى دیگرى که علل و اسباب عالیه در ساختمان بشر قرار داده هر یک انسان را به یاد نواقص و کمبودهایى که دارد مى اندازد و راه جبران آن کمبود را نیز به او نشان مى دهد.
این علل و اسبابى که گفتیم آن بعثها و آن هدایتها را دارد با حکمى تشریعى و قانونى امورى را بر فرد فرد انسانها واجب کرده که داراى مصالحى واقعى است ، مصالحى که انسان ، نه مى تواند منکر آن شود و نه مى تواند از امتثال حکم تشریعى علل سرپیچى نموده ، بگوید: من فلان چیز را نمى خواهم ، مثلا من نمى خواهم غذا بخورم و یا آب بنوشم و یا براى خود سکنایى بگیرم و از سرما و گرما خود را حفظ کنم ، و من نمى خواهم در مقام دفاع از خود بر آمده ، هر چیزى که وجود و منافع مرا تهدید مى کند از خود دور سازم .
علل و اسباب مذکور علاوه بر آن هدایت و بعث تکوینى و علاوه بر آنگونه احکام تشریعى ، درک یک مساله اى را نیز در فطرت بشر نهاده و آن این است که باید زندگى اجتماعى تشکیل دهد و خود به تنهایى نمى تواند ادامه حیات دهد، و انسان نیز این مساله را اذعان کرده
که آرى واجب است من نخست اجتماعى منزلى و سپس اجتماعى مدنى تشکیل دهم و جز زندگى اجتماعى و جز در مسیر تعاون و تعامل نمى توانم به سعادت برسم ، باید با سایر افراد تعاون داشته باشم آنها هر یک گوشه کارى از کارها را بگیرند من نیز گوشه کارى دیگر را و نیز باید با سایر افراد تعامل داشته باشم یعنى از آنچه تولید کرده ام هر مقدار که مورد حاجت خودم است بردارم و مازاد آن را با مازاد تولید دیگران معامله کنم تا همه افراد همه چیز را دارا شویم اینجا است که ناگهان متوجه مى شود که به حکم اضطرار باید از دو جهت از موهبت حریت و آزادیش چشم بپوشد:
جهت اول اینکه : اجتماع وقتى از افراد تشکیل مى یابد که یک فرد به سایر افرادى که با او تعاون دارند حقوقى را بدهد که آنها آن حقوق را به وى داده اند، و حقوق آنان را محترم بشمارد تا آنها نیز حقوق وى را محترم بشمارند و این حقوق متقابل اینطور تاءدیه مى شود که این فرد براى مردم همان عملى را انجام دهد که مردم براى او انجام مى دهند و همان مقدار براى مردم سودمند باشد که از مردم سود مى برد و همان مقدار مردم را محروم از آزادى بداند که خود را محروم مى داند، نه اینکه مردم را محروم بداند ولى خود را آزاد و افسار گسیخته بپندارد، پس یک فرد از مجتمع حق ندارد هر کارى که دلش مى خواهد بکند و هر حکمى که دوست دارد براند، بلکه او در موردى حر و آزاد است که به حریت دیگران تنه نزند و مزاحم آزادى دیگران نباشد، پس در حقیقت این محرومیت از آزادى ، محرومیت از بعضى آزادیها است براى رسیدن به آزادیهایى دیگر.
جهت دوم اینکه : مجتمع تشکیل نمى شود و دوام نمى یابد مگر وقتى که سنن و قوانینى در آن جارى باشد، قوانینى که مردم دور هم جمع شده ، آن را پذیرفته باشند و اگر همه آنان آن را نپذیرفته باشند حداقل اکثر مردم آن را قبول کرده و خود را تسلیم در برابر آن دانسته باشند، قوانینى که منافع عامه مردم را به حسب آن حیاتى که اجتماع دارد ضمانت کند، چه حیات متمدن و پیشرفته ، و چه منحط و پست و مصالح عالى اجتماع مردم را حفظ نماید.
و پر واضح است که احترام به این قوانین (وقتى کاربرد دارد و آن مصالح را تاءمین مى کند که افراد به آن عمل کنند و به آن احترام بگذارند و عمل به آن قوانین خواه ناخواه ) آزادى افراد را در مورد خودش سلب مى کند، پس کسى که قانون را جعل مى کند و یا سنت را باب مى کند حال چه اینکه سازنده قانون عامه اهل اجتماع باشد و چه برگزیدگان آنان و چه پادشاهشان و چه اینکه خداى تعالى و رسول او باشد تا ببینى سنت و قانون چه باشد، به هر حال پاره اى از آزادیهاى مردم را به منظور حفظ پاره اى دیگر سلب مى کند، خداى عزوجل در کلام مجیدش به این حقیقت اشاره نموده ، میفرماید:
(و ربک یخلق ما یشاء و یختار ما کان لهم الخیرة ). و نیز مى فرماید: (و ما کان لمومن و لا مومنة اذا قضى اللّه و رسوله امرا ان یکون لهم الخیرة من امرهم و من یعص اللّه و رسوله فقد ضل ضلالا مبینا.)
پس خلاصه کلام ما این شد که انسان در مقایسه با همنوعانش در مواردى آزاد است که مربوط به شخص خودش باشد و اما در مواردى که پاى مصلحت ملزمه خود او و بالاخص مصلحت ملزمه اجتماع و عامه مردم در کار باشد و علل و اسباب او را به مصالحى و به مقتضیات آن مصالح هدایت کند در آنجا دیگر به هیچ وجه آزادى اراده و عمل ندارد و در چنین مواردى اگر کسى و یا کسانى او را به سوى سنت و یا هر عملى که قانون و یا مجرى قانون و یا فردى ناصح و متبرع آن را موافق با مصالح انسانیت تشخیص داده دعوت کند و به اصطلاح امر به معروف و نهى از منکر نماید و براى دعوت خود حجت و دلیلى روشن بیاورد نباید او را به زورگویى و سلب حریت مشروع افراد متهم نمود.
و اما آن علل و اسبابى که گفتیم دست در کار تجهیز انسان به جهازات مختلف و هادى و یادآور انسان به تکمیل نواقص و حوایج خویش و به زندگى اجتماعى و به تسلیم در برابر قانون و... است هر حکمى که مى کنند از نظر تعلیم توحیدى اسلام مصادیقى هستند براى اراده خداى سبحان و یا اذن او.
آرى بنا بر آنچه تعلیم الهى ما را به آن هدایت مى کند خداى تبارک و تعالى مالک على الاطلاق است و غیر او جز مملوکیت از هر جهت ، چیزى ندارد و انسان جز عبودیت محض ، مالک چیزى نیست و همین مالکیت على الاطلاق خداى سبحان هر گونه حریتى را که انسان براى خود توهم مى کند سلب مى نماید همچنانکه همین مالکیت على الاطلاق خداى سبحان بود که انسانها را از قید بردگى و بندگى انسانهاى دیگر آزاد نموده و او را نسبت به سایر همنوعانش آزادى بخشید، و ربوبیت و مولویت هر انسانى نسبت به انسانهاى دیگر را ممنوع اعلام نموده ، فرمود: (ان لا نعبد الا اللّه و لا نشرک به شیئا و لا یتخذ بعضنا بعضا اربابا من دون اللّه ).
پس خداى سبحان حاکم على الاطلاق و مطاع بدون قید و شرط است همچنانکه خودش فرمود: (ان الحکم الا لله ) و اگر رسولان اولى الامر و بعضى از افراد امت اسلامى حق امر به معروف و نهى از منکر دارند و امت ، ماءمور به اطاعت از آنان هستند این حق را خداى عزوجل به آنان داده و به همین جهت امت اسلام در قبال کلمه حقى که از آن حضرات صادر مى شود و مردم را به سوى آن دعوت مى کند هیچگونه حریتى ندارند (نه اینکه حریت داشته اند ولى رسول و اولى الامر و مثلا فقهاء آن حریت را از مردم سلب کرده باشند) همچنانکه خداى تعالى فرموده : (و المؤ منون و المؤ منات بعضهم اولیاء بعض یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر)
www.p30n.ir
با سلا م به دوستاران انتخاباتی
بحثهای داغ انتخاباتی و نظرات و رآی خود را در این سایت مطرح کنید
شما هم دفاع کنید...........